Na výrobu chleba a pečiva jsou kladeny vysoké požadavky. Zákazníci očekávají bezvadnou kvalitu výrobků a mírné ceny, úřady vyžadují, aby podmínky prostředí byly vhodné pro potravinářskou výrobu. Ve skladu surovin, při přípravě těsta nebo během procesu pečení – ve všech případech musí být dodržována a kontrolována teplota a relativní vlhkost vzduchu, jak je specificky dle prodkutů předepsáno. Systém monitorování měřených dat testo Saveris byl pro tento úkol koncipován. Automatizuje sledování a dokumentaci údajů o klimatu. Zadání hraničních hodnot zajišťuje, aby byly dodržovány zákonné hygienické standardy.
Při zaznamenané odchylce od hraničních hodnot systém okamžitě spustí alarm. testo Saveris soustřeďuje výstražná hlášení a údaje o klimatu různých míst měření, shrnuje je do přehledných zpráv a dává je k dispozici osobám zodpovědným za kvalitu a proces. Přesvědčete se sami: se systémem testo Saveris máte vždy přehled o Vašich měřených datech.
Tento web používá soubory cookie, abychom Vám mohli poskytnout nejlepší uživatelskou zkušenost. Informace o souborech cookie jsou uloženy ve vašem prohlížeči a provádějí funkce, jako je rozpoznávání Vašeho návratu na naše webové stránky a pomáhají nám porozumět, které části webu považujete za zajímavé a užitečné.
Všechna nastavení cookie můžete upravit tak, že přejdete na záložku na levé straně.